Skip to main content

Administratiekantoor Sittard

DEGENER: jouw financieel specialist.

Aan de slagBekijk onze diensten
94.281
Boekstukken verwerkt in 2023
397.00
Actieve klanten
1.6180
Salarisstroken verwerkt in 2023

Financiële oplossingen die jouw bedrijf ontzorgen

Bedrijfsadministratie
Met DEGENER Online heb je altijd en overal toegang tot je bedrijfsadministratie. Geen uurtarief voor standaard administratieve werkzaamheden. Geschikt voor eenmanszaken, vennootschappen, stichtingen en verenigingen. Efficiënt en kosteneffectief.
Debiteurenbeheer
Zijn te laat betaalde facturen een probleem? Laat ons het debiteurenbeheer overnemen, zodat je geen tijd meer verliest aan het najagen van betalingen. Concentreer je volledig op je bedrijf.
Salarisadministratie
De volledige salarisadministratie voor je bedrijf, van loonstroken tot personeelsdossiers, wordt door ons verzorgd. Zo worden jouw medewerkers altijd correct en op tijd betaald.
Juridisch advies
Onze experts staan klaar om je te begeleiden met juridisch advies. Of het nu gaat om contracten, bedrijfsstructuren of juridische geschillen, wij bieden persoonlijke en professionele ondersteuning.

Onze werkwijze: succesvolle administratie met DEGENER


Kennismaking en analyse: een grondige analyse van je huidige situatie vormt het startpunt.


Continu beheer: regelmatige updates en monitoring zorgen voor een vlekkeloze administratie.


Persoonlijk contact: regelmatige check-ins zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.


Inrichting van de administratie: je administratie wordt ingericht met geavanceerde software binnen Exact Online.


Proactieve adviezen: je ontvangt proactief advies om je financiële situatie te optimaliseren.

  • Kennismaking en analyse: een grondige analyse van je huidige situatie vormt het startpunt.
  • Continu beheer: regelmatige updates en monitoring zorgen voor een vlekkeloze administratie.
  • Persoonlijk contact: regelmatige check-ins zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.
  • Inrichting van de administratie: je administratie wordt ingericht met geavanceerde software binnen Exact Online.
  • Proactieve adviezen: je ontvangt proactief advies om je financiële situatie te optimaliseren.

Dichtbij huis vind je het beste advies

Sinds onze oprichting als administratiekantoor in X – nader in te vullen zijn we al gevestigd in Sittard. Zo hebben we vele lokale ondernemers geholpen om hun administratie op orde te krijgen en te houden. Dankzij onze grondige kennis van de regionale markt en wetgeving begrijpen we de uitdagingen waarmee je als lokale ondernemer te maken krijgt. Onze lokale aanwezigheid betekent dat je altijd even bij ons op kantoor kunt langskomen voor een kop koffie en persoonlijk advies. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en vinden het belangrijk dat je ons gemakkelijk kunt bereiken voor al je administratieve vragen en behoeften.
Door de jaren heen hebben we vele zzp’ers en mkb’ers mogen ondersteunen met praktische en maatwerkoplossingen die écht werken. Van financiële administratie, debiteurenbeheer, salarisadministratie tot juridisch advies, ons team staat voor je klaar met deskundige advies en betrokken service.

Zij gingen jou voor: bekijk onze klantverhalen

Jouw financiele partner

  • 24 online toegang
  • Flexibele en maatwerkoplossingen
  • Persoonlijke aandacht en transparantie
  • Hands-on mentaliteit: problemen worden snel en efficiënt opgelost
  • Betrokken bij de dagelijkse bedrijfsvoering

Onze visie op administratie

Voor zzp’ers en mkb’ers is het beheren van financiën vaak een complexe taak. Je wilt de controle behouden, maar tegelijkertijd is alles zelf doen niet altijd haalbaar. Bij ons administratiekantoor in Geleen vinden we samen met jou de juiste balans. Met onze hands-on mentaliteit pakken we financiële uitdagingen direct aan en blijven we nauw betrokken bij jouw dagelijkse bedrijfsvoering.
‘Gaef ‘ns ‘n bietje gaz’ – zoals we dat hier in Geleen zeggen – zul je ons niet snel hoeven aan te sporen. DEGENER staat bekend om zijn proactieve aanpak, waarbij we zowel gevraagde als ongevraagde adviezen geven. Dit stelt jou in staat om je te concentreren op wat echt belangrijk is, terwijl wij zorgen voor een vlekkeloze administratie.

Veelgestelde vragen

Wat kan Administratiekantoor DEGENER voor mijn bedrijf in Geleen betekenen?

Bij DEGENER bieden we een uitgebreid pakket aan administratieve diensten, waaronder bedrijfsadministratie, debiteurenbeheer, salarisadministratie en juridisch advies. Ons doel is om jouw administratieve lasten te verlichten, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is voor je bedrijf.

Hoe verloopt het proces als ik mijn administratie aan jullie uitbesteed?

Het proces begint met een kennismakingsgesprek en een uitgebreide analyse van je huidige situatie. Vervolgens richten we je administratie in met de nieuwste software, verzorgen we het continu beheer en geven we proactief advies. Persoonlijk contact en regelmatige check-ins staan bij ons centraal om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Wat zijn de voordelen van een lokaal administratiekantoor in Geleen?

Onze kennis van de regionale markt en wetgeving stelt ons in staat om effectief in te spelen op de specifieke uitdagingen van lokale ondernemers. Bovendien kun je altijd bij ons langskomen voor een kop koffie en persoonlijk advies.

Kan ik ook bij jullie terecht voor juridisch advies?

Ja, wij bieden naast administratieve diensten ook juridisch advies aan. Of het nu gaat om contracten, bedrijfsstructuren of juridische geschillen, ons team van experts staat klaar om je te helpen.

Hoe kan ik een afspraak maken om langs te komen?

Een afspraak maken is eenvoudig. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail, en plan een bezoek aan ons kantoor. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en je te ondersteunen met al je administratieve vragen. Wat zijn jouw grootste administratieve uitdagingen? Deel ze met ons, en we vinden samen een oplossing.

Administratie uitbesteden? wij staan voor je klaar

Ons administratiekantoor in Sittard staat voor je klaar. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner waar je jouw administratie aan kan toevertrouwen? Wij geven je het vertrouwen dat je nodig hebt. Neem contact op en wij nemen jouw administratieve zorgen uit handen.

Administratie uitbesteden

De koffie staat klaar

Bij ons administratiekantoor in Sittard combineren we een professionele en serieuze aanpak van administratieve uitdagingen met de typisch Limburgse gezelligheid. We begrijpen dat het belangrijk is om een betrouwbare partner te hebben die je administratie vlekkeloos regelt, maar we vinden het ook fijn om een persoonlijke en warme sfeer te creëren.

Wil je langskomen voor een kop koffie en een stuk heerlijke Limburgse vlaai? Plan dan een afspraak met ons in. We staan klaar om je te helpen met al je administratieve vragen en zorgen, en kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

Administratiekantoor DEGENER
Europaboulevard 46
6135 LD, Sittard
Nederland