Skip to main content
Nieuwsberichten

Welkom Financial Nanny

By 4 September 2024No Comments3 min read
Degener sturen op cijfers

SITTARD – DEGENER verwelkomt Financial Nanny: Een Strategische Overname voor de Toekomst

Met gepaste trots mogen we aankondigen dat DEGENER een belangrijke stap heeft gezet in haar groeistrategie: de overname van het merk Financial Nanny. Vanaf 1 september 2024 zal dit in 2017 opgerichte merk verdergaan als een zelfstandig label binnen DEGENER BV. Dit betekent dat Financial Nanny zijn eigen identiteit behoudt, maar nu kan profiteren van de kracht en middelen van DEGENER..

Wat betekent dit voor onze klanten?

Financial Nanny blijft de vertrouwde naam en diensten aanbieden waar klanten sinds 2017 op rekenen, maar nu onder de paraplu van DEGENER. Deze overname stelt ons in staat om nog beter in te spelen op de veranderende behoeften van de markt. Door Financial Nanny als apart label te behouden, zorgen we ervoor dat de specifieke expertise en persoonlijke benadering van het merk intact blijven, terwijl we tegelijkertijd toegang bieden tot een breder scala aan diensten en oplossingen vanuit DEGENER.

Een label met een eigen gezicht binnen DEGENER

Het behouden van Financial Nanny als zelfstandig label stelt ons in staat om klanten gerichte, op maat gemaakte oplossingen te blijven bieden, waarbij de nadruk ligt op persoonlijke financiële begeleiding. Tegelijkertijd kunnen we via DEGENER extra diensten en middelen inzetten om klanten nog beter van dienst te zijn. Dit maakt het mogelijk om flexibel en snel in te spelen op de dynamische veranderingen binnen de financiële sector.

Inspelen op een veranderende markt

De financiële wereld verandert snel en de behoeften van onze klanten evolueren mee. Door Financial Nanny op te nemen als apart label binnen DEGENER, kunnen we proactief inspelen op deze veranderende marktbehoeften. We versterken onze dienstverlening en bieden klanten meer mogelijkheden, zonder in te boeten op de persoonlijke benadering waar Financial Nanny om bekend staat.

Een gezamenlijke toekomst vol mogelijkheden

Deze overname markeert een nieuw hoofdstuk voor DEGENER en Financial Nanny, waarin we samen klaarstaan om onze klanten te ondersteunen in een steeds complexer wordende financiële wereld. We kijken ernaar uit om de toegevoegde waarde van Financial Nanny als zelfstandig label binnen DEGENER verder uit te bouwen.

Kortom, met deze strategische zet versterken we niet alleen onze positie in de markt, maar staan we ook beter uitgerust om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien. Welkom, Financial Nanny, we zijn enthousiast over wat we samen zullen bereiken!

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.